FAST TRACK:
CERTIFICERET
BRANDRÅDGIVER


Hvis du har projekter eller opgaver, som kræver hurtig certificering, kan DBI Certification til særlige sager tilbyde servicen på 48 timer.

Processen kræver, at du som ansøger har styr på al dokumentation, og der i forbindelse med sagsbehandlingen ikke skal rekvireres yderligere dokumentation. Samtidig skal du være klar til at gennemføre den obligatoriske multiple choise-test på vores adresse i Hvidovre.

Vi tæller timerne fra mandag kl. 08:00 til fredag kl. 14:00, og lykkes vi – mod forventning – ikke med vores service inden for 48 timer, betales der normal certificeringstakst, mens du som ansøger forbliver i ’fast track’.

Upload af ansøgning og dokumentation

Har du spørgsmål, kan du
bruge vores kontakt formular
Kontaktformular


FAST TRACK: Ansøgning – certificeret brandrådgiver brandklasse 2 (bk2)

Upload af ansøgning og dokumentation

I feltet nedenfor bedes du uploade din ansøgning og alle de relevante dokumenter, der skal bruges til at dokumentere din ansøgning. Af ansøgningsskemaet fremgår hvilke dokumenter, der skal uploades, ligesom der er en vejledning til at udfylde skemaet.


*Skal udfyldes

VILKÅR FOR BRUG AF DBI CERTIFICATION A/S WEBSITE

Copyright© Alt materiale på DBI Certification A/S webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på info@dbicertification.dk.