PERSON-
CERTIFICERING

DBI Certification A/S ønsker at være med til at sikre et højt kvalitetsniveau blandt de certificerede brandrådgivere, som skal dokumentere og kontrollere, at byggeriets brandsikringsløsninger lever op til kravene i bygningsreglementet. DBI Certification A/S er akkrediteret af DANAK til at certificere brandrådgivere til brandklasse 2, 3 og 4 og til at foretage tredjepartskontrol.


Ansøg her

Mange års erfaring

Vi gør brug af eksterne bedømmere og sikrer en uvildig og smidig proces af høj kvalitet. Med mange års erfaring som akkrediteret certificeringshus inden for brand er DBI Certification A/S det oplagte og sikre valg, når du skal certificeres som brandrådgiver.

Ansøg her

BLIV CERTIFICERET BRANDRÅDGIVER

For at blive certificeret til brandrådgiver skal du dokumentere, at du har de krævede kvalifikationer og kompetencer.

Her kan du læse mere om krav, ansøgningsproces, årlig kontrol, recertificering, priser og meget mere.

Læs mere

Bygningsreglementet og den certificerede brandrådgivers virke

Den 1. januar 2020 var det endegyldigt slut med den kommunale tekniske byggesagsbehandling. Opgaven med at sikre overholdelse af de statiske og brandmæssige bestemmelser i bygningsreglementet samt dokumentation og kontrol heraf ligger nu alene hos de certificerede brandrådgivere og certificerede statikere.

Læs mere

VILKÅR FOR BRUG AF DBI CERTIFICATION A/S WEBSITE

Copyright© Alt materiale på DBI Certification A/S webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på info@dbicertification.dk.