London

DBI Certification-UK er godkendt som UKCA-certificeringsorgan i Storbritannien

15.12.21 - DBI Certification-UK har modtaget ISO 17065-akkreditering fra UKAS.

Behov overskrift

Her kan der stå en kort tekst ved behov. Navn på forfatter eller til download

Læs rapporten

Vi er glade for at informere, at DBI Certification-UK har modtaget den endelige akkreditering fra The United Kingdom Accreditation Service – UKAS – og er nu godkendt som certificeringsorgan af Storbritanniens myndigheder. UKAS har godkendt DBI Certification-UK som produkt-certificeringsorgan inden for rammerne af ISO/IEC ISO 17065 til at kvalitetssikre og certificere materialer til byggeri og gasforbrugende apparater.

DBI Certification-UKs akkrediteringsnummer hos UKAS er 23333, og vores godkendelse kan findes ved at søge efter DBI Certification-UK under ’Who’s Accredited’. Følg dette link: ukas.com/find-an-organisation/?q=dbic

Som følge af akkrediteringen har Storbritanniens myndigheder udpeget DBI Certification-UK som godkendt certificeringsorgan med nummeret 8504 i deres database: gov.uk/uk-market-conformity-assessment-bodies

Storbritanniens database med certificeringsorganer er den ultimative kilde og register over virksomheder, der er bemyndigede til at certificere varer til markedet i Storbritannien. Som godkendt certificeringsorgan kan DBI Certification-UK hjælpe virksomheder, der har behov for at påføre deres produkter UKCA-mærket, så de kan markedsføres i Storbritannien.

DBI Certification-UK er dermed klar til at modtage ansøgninger om UKCA-certificering.

BREXIT DEADLINE

Som følge af pandemiens indvirken på erhvervsområdet har Storbritanniens myndigheder udsat Brexit-deadline for skift af CE-mærket til UKCA-mærket fra 1. januar 2022 til 1. januar 2023. Storbritanniens myndigheder opfordrer dog stadig virksomheder til at gå i gang med UKCA-certificeringen hurtigst muligt for at blive klar til skiftet.

VILKÅR FOR BRUG AF DBI CERTIFICATION A/S WEBSITE

Copyright© Alt materiale på DBI Certification A/S webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på info@dbicertification.dk.