DBI Certification A/S etablerer datterselskab i England

DBI Certification-UK Ltd. hedder DBI Certifications nye datterselskab i England. Etableringen af virksomheden kommer som en konsekvens af Storbritanniens udtrædelse af EU (Brexit). Pr. 1. januar 2021 stilles der nemlig krav om, at certificeringsorganer, der certificerer produkter til det britiske marked, skal være etableret og godkendt i Storbritannien.


Med Brexit stilles der samtidig nye krav om UKCA-mærkning af produkter, der skal på markedet i Storbritannien. Frem til 31. december 2021 kan CE-mærkede produkter, der er certificerede ved et EU-anerkendt Notified Body (som DBI Certification), dog stadig godt anvendes. DBI Certification tilbyder certificering af CE-mærkede produkter og snart også af UKCA-mærkede produkter.


Ønsker du at følge med i udviklingen på området, så tilmeld dig DBI Certifications nyhedsbrev. Du tilmelder dig ved at tage kontakt til daglig leder af DBI Certification, Merete Poulsen . Har du spørgsmål, kan du kontakte hende på tlf. 20 10 90 42


VILKÅR FOR BRUG AF DBI CERTIFICATIONS WEBSITE

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på info@dbicertification.dk.
Vimeo LinkedIn