Ansøg om certificering i sommerferien

I februar havde DBI Certification A/S fornøjelsen af at overrække certifikatet til vores første certificerede brandrådgiver i Brandklasse 2. I mellemtiden har vi certificeret brandrådgivere inden for alle certificeringsklasser.


For de brandrådgivere, der endnu ikke er certificeret, er det dog en god idé at komme i gang med certificeringen nu. Ved udgangen af året skal den tekniske byggesagsbehandling ved kommunerne nemlig være komplet udfaset, hvorefter ansvaret for godkendelse af alt byggeri overdrages til certificerede rådgivere.


Hvad angår udgivelsen af de sidste vejledninger, er der ikke så meget nyt. Vi afventer fortsat info om ’Vejledning om certificeret brandrådgivers virke’, som forventes at skulle revideres som følge af den netop udgivet ændringsbekendtgørelse for certificeringsordning. Samtidig har TBST også udgivet ændringsbekendtgørelse for BR18.


DBI Certification A/S holder sommerferie fra 11. juli til 1. august, begge dage inkl. Hvis du vil bruge sommerperioden til at ansøge om at blive certificeret brandrådgiver, så benyt dette link: https://dbicertification.dk/personcertificering/for-at-blive-certificeret/bliv-certificeret/


Har du spørgsmål vedr. certificeringsordningen, så send os en mail på Cert_brand@DBICertification.dk


Vi vender tilbage, så snart vi er tilbage fra sommerferie.


Rigtig god sommer!

DBI Certification


Læs mere

VILKÅR FOR BRUG AF DBI CERTIFICATIONS WEBSITE

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på info@dbicertification.dk.
Vimeo LinkedIn