BR18 OG NY CERTIFICERINGSORDNING FOR BRANDRÅDGIVERE

Med den nye certificeringsordning for teknisk byggesagsbehandling skal mange brandrådgivere certificeres.

- Referenceudvalget skal udstikke de overordnede rammer og desuden bl.a. træde til i tilfælde af eventuelle tvister, fortæller Anders Frost-Jensen.

For at sikre det rigtige kvalitetsniveau har DBI Certification A/S desuden i sinde at danne et referenceudvalg med repræsentanter fra forskellige relevante aktører i byggebranchen.

I det bedømmelsesudvalg, som certificeringsorganet skal nedsætte ifølge bekendtgørelsen, agter DBI Certification A/S at inddrage en lang række uvildige branchefolk og kompetencer, man kan trække på, alt efter hvem der skal certificeres, og hvilket certificeringsniveau der er behov for i det givne tilfælde.
Bedømmelsesudvalg og referenceudvalg

- For DBI Certification drejer det sig om at bidrage til et højt brandsikkerhedsniveau i Danmark. Derfor vil vi gerne være med til at sikre et højt kvalitetsniveau af de certificerede brandrådgivere. Og som certificeringshus er vi vant til at holde fokus på akkreditering og uvildighed, siger Anders Frost-Jensen, der er direktør for DBI Certification A/S.

Med mange års akkrediteringserfaring er DBI’s datterselskab, DBI Certification A/S, godt rustet til den opgave og søger nu om akkreditering hos DANAK, så virksomheden kan være klar til at certificere brandrådgivere fra årsskiftet.


Læs mere
Informationsmøde for certificeringsansøgere
DBI Certification A/S afholder informationsmøde for alle interesserede certificeringsansøgere, hvor der vil blive informeret om certificerings- og dokumentationskrav m.m. Det sker i det nye år, når Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens ’Vejledning til certificeringsordningen om bedømmelse af kompetencer’ foreligger.

VILKÅR FOR BRUG AF DBI CERTIFICATIONS WEBSITE

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på info@dbicertification.dk.
Vimeo LinkedIn